Tandartsenpraktijk
De IJzeren Klap

0599-820997

Contact:

Spoed

Wat is spoed?

Er is sprake van spoed als een behandeling niet zonder bezwaren tot de volgende werkdag kan worden uitgesteld. Een verloren vulling of een los draadje van een beugel is bijvoorbeeld geen spoed, hoe vervelend dit ook kan zijn.

Een ongeval, zeer hevige pijn, of een nabloeding zijn wel voorbeelden van spoedgevallen. In geval van twijfel moet u altijd contact opnemen.

Contact opnemen

Tijdens de openingstijden van de praktijk kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Buiten de openingstijden en tijdens vakanties kunt u contact opnemen met de spoeddienst van tandartsengroep de Kanaalstreek op het volgende telefoonnummer: 0344 678731. Er staat een overzicht met adressen van tandartsen die meedraaien in de spoeddiensten op deze website.

Kosten

De kosten van een spoedbehandeling zijn afhankelijk van het type behandeling. Houdt er rekening mee dat als de spoedbehandeling niet bij uw eigen tandarts plaatsvindt, er contant afgerekend moet worden.

Vanzelfsprekend ontvangt u in dat geval een betalingsbewijs, waarmee u als u daarvoor verzekerd bent de kosten bij uw zorgverzekering kunt declareren.

Wat u moet meenemen

Bij uw bezoek aan de dienstdoende tandarts dient u zorg te dragen voor het volgende:

  • Een geldig pasje van uw zorgverzekering
  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Contante betaling